Home

Achtergrond

Beide piloten komen om

Een vliegtuig is vanochtend bij Schiphol gecrasht. Bij het ongeval zijn negen mensen omgekomen, onder wie de twee piloten.

Ruim vijftig mensen raakten gewond, waarvan een aantal zwaar. Gewonden worden op brancards het bij Schiphol gecrashte vliegtuig uitgedragen. Volgens een ooggetuige staan er zeker twintig ambulances ter plekke en helpt ambulancepersoneel gewonden in een weiland in de buurt van waar het vliegtuig tot stilstand kwam.

Volgens de ooggetuige is het vliegtuig in drie stukken gebroken en is de staart er vlak voor de vleugels afgebroken. De hulp kwam snel op gang. Het vliegtuig had 135 mensen aan boord.

Een grote groep mensen liep naar een verderop gelegen boerderij. Een zoon van een buurtbewoonster maakt zich zorgen over het ongeval. Haar zoon brengt kranten rond en was juist op een boerderij vlakbij de plek waar het vliegtuig ligt. "Het vliegtuig had zo maar op hem terecht kunnen komen.''

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.