Home

Achtergrond 160 x bekeken

Bedrijvigheid rond vliegtuigwrak

Vanochtend is er veel bedrijvigheid rond het vliegtuigwrak bij de Polderbaan op Schiphol.

Rond het gecrashte vliegtuig van Turkish Airlines staan grote schijnwerpers om het veld te verlichten. Naast het wrak is een grote langwerpige tent opgezet. Vrachtwagens en busjes rijden regelmatig af en aan. Of personeel bezig is met onderzoek dan wel opruimwerkzaamheden, is niet helemaal duidelijk.

Boven het wrak cirkelde enkele minuten een helikopter. Politieagenten staan in de omgeving van het vliegtuig. Zij hebben de weggetjes naar de akker afgezet om te voorkomen dat mensen in de buurt van het wrak komen. Langs het veld waar het vliegtuig ligt, zijn hekken geplaatst. Iemand probeerde in de buurt te komen, maar de politie stuurde hem weg. Automobilisten die voorbijrijden op de Zwanenburgerdijk stoppen even om te kijken en foto's te nemen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.