Home

Achtergrond 144 x bekeken

'Aziatische callcenters broedplaats van aids'

Aziatische callcenters als broeinesten van aids?

Minister Bert Koenders voor Ontwikkelingssamenwerking wist vandaag tijdens overleg met Kamerleden even niet meer hoe hij het had toen CDA'ster Kathleen Ferrier hem wees op deze nieuwe besmettingshaard.

Callcenters voor seksuele dienstverlening? giste de minister. Maar nee, met de callcenters zelf is niets mis, lichtte Ferrier toe, maar de jongens en meisjes zitten er in Azië wel de hele nachts aan de telefoon om te kunnen bellen met de Verenigde Staten. En als ze pauzeren, gebeurt er zo in het holst van de nacht wel meer dan alleen wat eten en drinken. Ook na deze toelichting besloot Koenders door te gaan met het beantwoorden van de volgende vraag.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.