Home

Achtergrond 328 x bekeken

Aantal gebruikers online Veemanager sterk gestegen

Het aantal gebruikers van online managementprogramma Veemanager van CRV is sterk gestegen.

In het afgelopen jaar zijn er volgens de fokkerijorganisatie duizend gebruikers bij gekomen. Het totaal aantal gebruikers ligt vier jaar na introductie volgens een woordvoerder van CRV op ruim 9.000. Sinds februari dit jaar is het aantal dieren dat veehouders met het programma managen de grens van 1 miljoen gepasseerd. CRV zegt een verdere groei te verwachten.

"We krijgen veel positieve reacties van veehouders", vertelt een woordvoerder. "Vooral het gebruiksgemak en het feit dat het systeem centraal wordt geudatet spreekt de veehouders aan." Een abonnement op Veemanager kost een veehouders jaarlijks 41,80. Daarbij komt nog een bedrag per dier.

Of registreer je om te kunnen reageren.