Home

Achtergrond 5 reacties

Zwijnen jagen wandelaars in vuilcontainer

Vier wandelaars zijn tijdens een late avondwandeling in een woud bij Darmstadt belaagd door een groep agressieve wilde zwijnen.

Op hun vlucht zagen ze geen andere uitweg meer dan beschutting te zoeken in een grote vuilcontainer. De politie in Darmstad berichtte vandaag dat agenten in de nacht van zondag op maandag na een telefonische noodoproep in actie moesten komen om de vier te ontzetten. Ze waren verkleumd en nog steeds bang voor de wilde zwijnen. Van de varkens was geen spoor meer te bekennen maar volgens de politie was het wilde verhaal van de wandelaars zeer geloofwaardig.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Braakbal

  Zeker paarlen voor de zwijnen geworpen.

 • no-profile-image

  herkauwer

  Raar verhaal. Zwijnen vallen geen mensen aan, tenzij men onverhoopt tussen kleine biggen en zeugen terecht zou komen. Maar dan nog nokken de dieren meteen af zodra die bedreiging is opgeheven. Wandelaars praten gewoonlijk met elkaar en lopen niet op luchtkussens, zodat de dieren hen aan zouden horen komen. Dus wellicht zijn de zwijnen geschrokken van een jumbo of Helikopter die vanaf Flughafen Frankfurt/Main opsteeg. Airliners en cargokisten gaan recht over de bossen bij Darmstad. Ik weet dat omdat ik vorige week dinsdag daar nog langsgekomen ben en toen dacht: "goh, blij dat ik hier geen zwijn ben!" Mooie containers trouwens: Merkel geprueft!

 • no-profile-image

  wipstaartje

  Ideetje voor de Postcodeloterij: vierpersoon vuilcontainers bij verboden zwijnenvoerplekken in de Hanos- , Ruig- Hubertus- en Echoputkillingfields in de Kroondomeinen en op de Hooge Veluwe. Bekleedt met bloedrood fluweel!

 • no-profile-image

  gert

  License to kill,voor de kerst

 • joannes

  Ik vrees dat er een slechte communicatie was: de hongerige zwijnen dachten gevoerd te worden en de wandelaars hebben het niet begrepen!

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.