Home

Achtergrond

Zeer goede hyacinten in keuringszaal

Wie de keuringszaal betreedt word onmiddellijk geconfronteerd met het feit dat er hyacinten zijn ingebracht.

De sterke geur van dit product heeft de ruimte in beslag genomen. Hyacinten van puike kwaliteit. Zoals de redelijk nieuwe, rode Hyacinthus onder nummer 94.073.022-05 van Markglory. Goed van kleur en beslist een aanwinst voor het rode segment.

De combinatie N.J.J. de Wit/Noord Lommerse doet een stevige duit in de zak met voortreffelijke kwaliteit van de sterke, blauwe Hyacinthus ‘Atlantic’, de roze H. ‘Anna Marie’, de witte H. ‘Antarctica’ en de eveneens witte H. 'White Pearl'. Het Hobaho Hyacintenteam verzorgt deze prima inzending. Cees Breed toont deze week onder andere de witte Iris unguicularis alba, Agapanhtus praecox, twee potten met een vol gewas van Oxalis versicolor en een prachtige miniatuur Narcissus cantabricus 'Peppermint'.

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.