Home

Achtergrond 1 reactie

Wad adopteren voor 5 euro?

Voor 5 euro per jaar kan iemand vanaf vandaag 5 hectare Waddenzee adopteren.

De Waddenvereniging geeft tegen betaling virtueel stukken wad weg. De nieuwe 'eigenaar' kan op een website (wadoptie.nl) een favoriete stukje natuurgebied claimen. "Met het adopteren van bijvoorbeeld een stukje zandbank helpen 'wadoptanten' de vereniging om dit unieke gebied te beschermen en mensen te betrekken bij haar werk'', aldus een woordvoerder.

De vereniging heeft de steun van donateurs nog altijd hard nodig. Want de Waddenzee heeft sinds deze zomer dan wel de status van werelderfgoed, maar het gebied wordt nog steeds bedreigd door onder meer industrie en intensieve visserij, liet de zegsman weten.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Leen

    Heb nog 200000 vierkante meter bouwland ter adoptie. Voor 5 euro per m2/jaar krijgt u bij afname van minimaal 10 eenheden een rondleiding in juni. Versnaperingen inbegrepen.

Of registreer je om te kunnen reageren.