Home

Achtergrond

Waar blijft mijn pizza?

Waar blijft mijn pizza? Dat is een vraag die veel mensen stellen vrijwel vanaf het moment dat ze een bestelling hebben geplaatst bij een bezorgdienst.

Om klanten een antwoord op die vraag te kunnen geven introduceert Thuisbezorgd.nl de foodtracker. Een geavanceerd systeem waardoor mensen precies kunnen zien waar hun pizza zich op dat moment bevindt.

Dat maakte de grootste bezorgdienst van Nederland vandaag bekend.

Veel mensen bestellen hun maaltijd nog telefonisch omdat ze kennelijk graag willen horen dat hun eten er binnen een half uur is. Nu kan dat dus ook via internet'', legt directeur Jitse Groen van Thuisbezorgd.nl uit. De bezorgsite laat klanten voortaan ook per sms weten wanneer de pizzabezorger wegrijdt.

Voor het eind van het jaar moeten vijfhonderd van de tweeduizend aangesloten restaurants meedoen met het systeem.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.