Home

Achtergrond

Waait het of stormt het in boerenland?

Vanaf zaterdag 19 december tot en met zaterdag 27 maart komend jaar interview ik op deze plek wekelijks een boer, tuinder, verwerker of waarnemer van de agrarische sector over de vraag of het waait of stormt in boerenland.

In de krant en op de website heb ik daar stukjes over geschreven.

Het is nogal stil van boeren- en overheidskant over de vraag waar het heen gaat. Omdat het onhandig is om je kop in het zand te steken, probeer ik hier of er wat meer visie en inspiratie tot gezond bedrijfsbeleid te vinden is.

Morgen opent Ir. Geu Siebenga. Tot midden van dit jaar was hij Afdelingsdirecteur Agrarische Bedrijven bij ABN AMRO.
Ik ken hem inmiddels al een tijdje en weet dat hij een duidelijke visie heeft op boeren- en met name tuinderszaken.

Of registreer je om te kunnen reageren.