Home

Achtergrond 2 reacties

Vijf nieuwe Q-koortsbesmettingen

De Voedsel en Waren Autoritiet heeft vrijdag vijf nieuwe besmettingen gemeld op de lijst van besmette bedrijven. Het totaal aantal besmette bedrijven bedraagt nu 60.

De nieuwe besmettingen liggen in Limburg (Hulsberg en Beesel), Noord-Brabant (Oirschot en Heeswijk Dinther) en Gelderland (Wamel). Het betreft uitsluitend geitenbedrijven.

Laatste reacties

  • no-profile-image

    herkauwer

    Leuk stukje Jan Braakman, vooral over die Voedsel en Waren AutoriTIET. Die lui zuigen inderdaad alles uit de strakke geitenmem. Krijgen daar waarschijnlijk door Gerda via NN goed voor betaald. Zo komt verzelfstandige Klojo Warensplinter de winter wel weer door. Houd toch op met die rimram. In al die gebieden spelen her-inrichtingen. Roep LNV voor de rechter ter verantwoording en weiger iedere (semi)ambtenaar toegang tot erf en stallen totdat de rechter uitspraak heeft gedaan. En nu stop ik met mijn gratis adviezen aan een sector waarvan mij vanavond bleek dat zij geitenvleesconsumptie willen gaan promoten. Schande! Melk die dieren zolang ze productief zijn en gun hen dan een mooie oude dag. Dat wil je zelf toch ook?

  • no-profile-image

    Ani

    Ik wens de geitenhouders en hun familie heel veel sterkte de komende tijd. Als ex-varkenshouder weet ik wat ze moeten meemaken. Blijf praten en ondanks alles fijne feestdagen.

Of registreer je om te kunnen reageren.