Home

Achtergrond 4 reacties

Tientallen meldingen bij Q-koorts-advocaat

De Amersfoortse advocaat Martin de Witte heeft al tientallen meldingen gehad van mensen die zeggen schade te ondervinden van Q-koorts.

De slachtoffers willen een zo groot mogelijke openheid rond de ziekte-uitbraak, ondermeer bekendmaking van de betrokken bedrijven. "Verder willen ze weten wanneer de besmetting is afgelopen. En uiteindelijk gaat het ook om financiële compensatie."

De Witte zegt overigens dat niet alleen patiënten zich kunnen melden, ook bijvoorbeeld bedrijven die schade ondervinden doordat toeristen wegblijven, kunnen de veroorzakers daarvan aanspreken.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  stan de boer

  En UITEINDELIJK gaat het ook om financiële compensatie. Laat ik dat stukje nou net niet geloven...... Natuurlijk staat de "compensatie" weer op nummer 1!

 • no-profile-image

  gert

  Hebben die geitenboeren dan iets onwettigs gedaan?.Bij wie kun je terecht voor schade door de Mexicaanse griep ? ook bij de Witte ?

 • no-profile-image

  john

  Waar kan ik mijn schade indienen. Ik dacht dat ik ziek zou worden van de mexicaanse griep en daardoor heb ik geen werk aangenomen. Nu blijk ik niet ziek te worden en heb daardoor enkele duizenden euri misgelopen. Kan ik de staat hiervoor aansprakelijk stellen? Of had ik dan maar in polen moeten gaan wonen??

 • no-profile-image

  gekke henkie

  ik wordt doodziek van het gezeur van deze advocaat. kan ik hiervoor ook een schadeclaim indienen???

Of registreer je om te kunnen reageren.