Home

Achtergrond

Spoedreparaties aan snelwegen

Het verkeer heeft vandaag op diverse plaatsen last van spoedreparaties aan de snelwegen die Rijkswaterstaat uitvoert vanwege schade door het winterweer.

Dat heeft een woordvoerder laten weten. Op de A2 bij Zaltbommel wordt in beide richtingen aan de weg gewerkt. Dat leidde rond het middaguur nog niet tot files. Op de A1 Apeldoorn-Hengelo werd een spoedreparatie uitgevoerd ter hoogte van Bathmen die op dat moment een file van vijf kilometer veroorzaakte. Op de A12 bij Maasbergen en de A2 bij Abcoude gold een snelheidsbeperking omdat Rijkswaterstaat daar de weg onderzoekt.

Hoe lang het werk gaat duren is niet bekend. Gisteren veroorzaakten slechte plekken in het wegdek en reparaties ook al voor files. Rijkswaterstaat liet donderdag overigens weten dat de vorstschade meevalt.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.