Home

Achtergrond 4 reacties

Snellere daling van administratieve rompslomp

kabinet is erin geslaagd om de administratieve rompslomp met meer dan een kwart terug te dringen. Het papierwerk is inmiddels 28 procent afgenomen.

Aan het einde van deze kabinetsperiode bedraagt de daling waarschijnlijk 31 procent.
Dat staat in een brief van staatssecretaris Ank Bijleveld (Binnenlandse Zaken), waarover het kabinet vrijdag heeft gesproken. Uit onderzoek blijkt dat vooral gezinnen en ouderen merken dat ze sneller en beter worden geholpen door de overheid.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  dirk

  Bij ons is er afgelopen jaar 17% bijgekomen!!Wat een lulverhaal!

 • no-profile-image

  Roelof Wijnholds

  De Ombudsman bericht op 18 maart 2009 "burger raakt verstrikt in bureaucratie". Op gemerkte beambte kent deze stelling name kennelijk niet. Je loopt de kans een dagtaak aan het overwinnen van bureaucratie te krijgen! Dit fenomeen ontstaat door het steeds weer doorsturen naar nadere loketten, u en uw rechten te negeren en zo stapelen de dossiers zich automatisch tot u er onderdoor gaat! U word dan misschien zelfs door ambtenaren achter uw rug om zelfs een "hetze voerder" genoemd en daar voor moet u dan naar de rechter! Deze bevond "geen hetze" voeren? Je bent wel weer twee stress volle jaren verder, wie boeit dat nauw?

 • no-profile-image

  gekke henkie

  wat jammer dat ik er niks van merk.

 • no-profile-image

  Gerrit

  Wanneer wordt die papieren rompslomp aangepakt bij de boeren zeg je??
  2025, tja das ook niet moeilijk. Die 10 boeren die er in Nederland zijn kun je ook gewoon even bellen. Ik vraag me alleen af waar al die lui heen moeten die nu "werken" op kantoor bij bijvoorbeeld dienst regelingen enzo... Misschien moeten we die wel exporteren...

Of registreer je om te kunnen reageren.