Home

Achtergrond

Ongelukken door gladheid

Vermoedelijk door gladheid en mogelijk te hard rijden zijn vanmorgen op de snelweg A1 en de provinciale weg N335 in Noordoost-Gelderland ongelukken gebeurd.

Daarbij waren meerdere auto's en vrachtwagens betrokken, meldde een woordvoerder van de politie. De aanrijdingen op de A1 deden zich voor bij de afslag Twello op de rijbaan richting Apeldoorn. Eerst botsten een vrachtwagen en personenauto met alleen blikschade tot gevolg. In de file erachter remde een auto af, slipte en botste op een vrachtwagen. De bestuurder van deze auto raakte bekneld en is met rug- en nekletsel naar het ziekenhuis gebracht.

Ook op de N335 tussen Zeddam en Beek ging het vermoedelijk door de gladheid mis. Een busje met een aanhanger met een graafmachine erop raakte in een slip en ging over de kop. De bestuurder raakte ook bekneld en is gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.