Home

Achtergrond

Nieuwe koppeling digitaal loket BKD

Agrovision uit Deventer en de Bloembollenkeuringsdienst (BKD) in Lisse introduceren een nieuwe koppeling tussen het digitaal klantenloket van de BKD en Comwaes/Bolwerk.

Hiermee wordt het voor bedrijven mogelijk teeltgegevens vanuit het digitaal klantenloket van de BKD te ontsluiten naar Comwaes/Bolwerk.

Met de introductie van deze nieuwe functionaliteit is de mogelijkheid om vanuit Bolwerk gegevens digitaal aan te leveren bij de BKD komen te vervallen. Nadat partijen en tuinen zijn geregistreerd in het digitaal klantenloket van de BKD, kunnen deze gegevens met de nieuwe functionaliteit worden gekopieerd en ingelezen in Comwaes/Bolwerk. De teeltgegevens zijn daarna direct beschikbaar in Comwaes/Bolwerk. Hierdoor ontstaat een behoorlijke tijdwinst voor bedrijven.

De teeltgegevens nu nog slechts eenmalig ingevoerd te worden. Met het digitaal klantenloket van de BKD kunnen telers hun partijen en tuinen digitaal registreren. In het bedrijfsdossier in het digitaal klantenloket vinden telers sinds kort ook hun teleroverzichten, monsteruitslagen, certificaten en facturen. Andere faciliteiten in het digitaal klantenloket zijn het maken van plantlijsten en het aanvragen van een bemonstering.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.