Home

Achtergrond 2 reacties

Nederlandse delegatie in Kopenhagen

Minister Jacqueline Cramer van Milieu en haar delegatie komen vandaag met de trein aan in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Nederlandse expats ontvangen haar op het station.

Cramer zal komende week de klimaattop bijwonen.

De minister vertrok zaterdagavond vanuit Utrecht met de klimaatexpress. In die trein zitten ook vertegenwoordigers van milieuorganisaties en journalisten. Reizen met de trein is milieuvriendelijker dan met het vliegtuig of de auto en dus voor de minister de perfecte manier om naar de klimaattop te gaan.

Cramer heeft zondag overdag overleg achter gesloten deuren en is 's avonds uitgenodigd op de residentie van de Nederlandse ambassadeur in Kopenhagen. Maandag beginnen de onderhandelingen. Later in de week reizen ook minister Bert Koenders (Ontwikkelingssamenwerking), staatssecretaris Tineke Huizinga (Verkeer en Waterstaat) en premier Jan Peter Balkenende naar Kopenhagen.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Leen

    Eucalypta weet hoofdzaken van bijzaken te scheiden. Bertje ook in Kopenhagen? Gaat véél geld kosten! Kiezer weet inmiddels hoe te reageren: zie PVDA in de peilingen.

  • no-profile-image

    gert

    Cramer onmiddelijk terugkomen!,Belgie loost zijn riolen op de Schelde

Of registreer je om te kunnen reageren.