Home

Achtergrond 3 reacties

Ministers bezoeken getroffen geitenhouder

De ministers Gerda Verburg (LNV) en Ab Klink (Volksgezondheid) hebben vandaag in Vlijmen een van de 61 bedrijven met Q-koorts bezocht.

De ministers wilden zo hun betrokkenheid laten zien aan de getroffen geitenhouders.

Helemaal onverwacht was het bezoek van de bewindslieden niet, want Verburg had in de Tweede Kamer al aangekondigd dat ze met enige regelmaat geitenhouders wil bezoeken, zonder de ruimploegen voor de voeten te lopen. De Landbouwminister zei na afloop van haar bezoek aan Vlijmen dat ze het zwaar en emotioneel vond, maar tegelijk zei ze dat het wel heel goed was om ter plekke te zijn.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  akkerbouwer

  the show must go on

 • no-profile-image

  fraanje MKZ Museum

  Ramp voor Boeren in Nederland

  Helaas heeft onze Regering niets geleerd van de MKZ crisis in 2001 en gaat gewoon weer ruimen,
  Luisteren naar mensen die verstand van zaken hebben doet men Niet. Beloften voor de verkiezingen met veel bombarie. Wij zijn Slachtoffer van de Eenwording van de EU in Brussel en zullen daarvoor nog vele offers moeten brengen. Regelgeving uit Brussel kost miljarden en levert veel ergernis op bij de Belastingbetalers van ons land. Hopelijk gaan onze ogen nog eens open voor deze onuitputtelijke bron die alleen maar Geld Kost en niets dan ergernis oplevert.
  Het is niet moeilijk om Groot te worden maar om Klein te blijven !. Eerst is ons de Euro door de strot geduwd en toen de Grondwet wat 76% van ons volk niet wilden en toch ging Balkenende Door met de ze Doodlopende weg.
  Moge de HEERE ons nog behoeden voor zij straffen want alles is in zijn Handen en Macht

  KLOKKENLUIDERSPARTIJ BARNEVELD
  C.Fraanje

 • no-profile-image

  Geertje

  Wie zit er op het bezoek te wachten van iemand die zo inmens gruwelijk heeft gefaald en daarbij de grootste zonde op haar schouders heeft geladen? Het CDA is walgelijk bezig en verdient niet dat het nog stemmen krijgt. Hoe lang moeten we deze Haagse uitwassen nog dulden?

Of registreer je om te kunnen reageren.