Home

Achtergrond

Midwinterflora kiest voor jaarthema CNB

Het thema van de CNB-Midwinterflora 2010 is gekoppeld aan het jaarthema van CNB en luidt 'Anders'.

Evenals in voorgaande jaren zal de eerstkomende editie van de CNB Midwinterflora in de eerste volle week van januari in Lisse tegelijk worden gehouden met de Mechanisatietentoonstelling voor het bloembollen-bloemen- en vaste plantenvak.

Aan de Mechanisatietentoonstelling doen ongeveer 95 toeleveranciers van machines, werktuigen en materialen mee. Op een oppervlakte van 12.000 vierkante meter brengen zij een scala aan producten voor het voetlicht.

De Midwinterflora wordt voor de 25ste keer gehouden, de Mechanisatietentoonstelling voor de 60ste keer. Beide exposities vinden overigens in verschillende accommodaties in Lisse plaats. De bloemenshow in het CNB gebouw en de technische show in de hallen van Bakker.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.