Home

Achtergrond 2 reacties

Joustra nieuwe voorzitter Raad FORUM

Tjibbe Joustra wordt per 1 januari de nieuwe voorzitter van de raad van toezicht van het instituut voor multiculturele ontwikkeling Forum.

Dat heeft het instituut vandaag gemeld.

Joustra (58) was van 2004 tot 2009 Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding (NCTb). Op dit moment is hij al werkzaam als voorzitter van de Vereniging Particuliere Beveiligingsorganisaties en recherchebureaus (VPB) en voorzitter van het Produktschap Tuinbouw. Deze functies blijft hij ook na 1 januari bekleden.

Joustra volgt Jan Franssen op, die na vijftien jaar afscheid heeft genomen van Forum. De nieuwe voorzitter begon zijn loopbaan bij het ministerie van Landbouw en Visserij, waar hij in 1987 secretaris-generaal werd. In 2002 werd hij voorzitter van de raad van bestuur van het Uitkeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV).

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Graaijijofgraaiik

  Is dus ook doende om een lijntje van leuke functies te organiseren...(op)volger van Nijpels, Brinkman e.a.
  Deze lieden gunnen anderen niet een job maar pikken zelf een heel rijtje in... vaak ziet men dat er onder dit soort mensen een soort wanbeleid in de betreffende organisatie ontstaat.. maar goed, het graaien is van alle tijden schreef een prof onlangs.

 • no-profile-image

  dirk

  Tjibbe heeft al wel een verleden in de graaicultuur. Past er weer mooi bij

Of registreer je om te kunnen reageren.