Home

Achtergrond 2 reacties

Internet-petitie heeft meer dan 5000 ondertekenaars

De internet-petitie tegen de ruiming van gezonde drachtige geiten heeft inmiddels meer dan vijfduizend ondertekenaars.

De petitie, die is opgezet door de studente Viola Poelert van de Hogere Hotelschool in Leeuwarden, wordt na het kerstreces aangeboden aan de Tweede Kamer, meldt de initiatiefneemster.

De Leeuwarder studente is de actie begonnen na een voorlichtingsavond voor omwonenden van geitenbedrijven in het Gelderse Laren.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Frans J.M. Hendriks

  Ik heb de petitie ook ondetekent. Maar het is van de zotte dat wij een regering die we zelf min of meer gekozen hebben 'bidden' om de voornemens en maatregelen die die voorheeft niet tot uitvoer te brengen. Het politieele en justitiele instituut zal bij enig burgerlijk verzet tegen deze overheid inplaats van de beschermers van de rechten van de mens een werktuig worden dat zich in opdracht van een regering desnoods met geweld tegen de mensen keert. Dat zijn zaken om diep over na te denken. Onze enige vrijheid is om ons in de strijd en de dood te laten jagen voor het behartigen van land en staatsbelangen en verder braaf en onderdanig de grillen van de overheid te ondergaan.

 • no-profile-image

  Frans J. M. Hendriks

  Werd in 1949 geboren. terugkijkend op de recente geschiedenis daarvoor zie ik ook een ruiming door de Duitse machthebbers. Duizenden mensen als U en ik werden afgevoerd en afgeslacht op baarbaarse manieren. Veel mensen gaven hun eigen leven in hun verzet en in hun moedige daden tegen corrupte en misdadige overheden. Ook in Nederland waren er mensen die weerloos en uit angst, of juist uit onverschilligheid toezagen op deze 'ruimingen' of er zelfs aan meewerkten.
  En nu weer zie ik een weerloosheid en een gelatenheid van een volk dat zich door een overheid laat overheersen. Net als in die tijd zullen mensen die zich verzetten worden opgepakt met harde hand. De enige hoop van mensen is dat de Rechtvaardige Rechter spoedig ingrijpt. Hij heeft dit ingrijpen beloofd aan de rechtvaardigen. Ik zal nooit vertrouwen hebben in enige menselijke regering. Moge God die dag bespoedigen en steun geven aan alle mensen die onder hun regeringen lijden en zich van hun vrijheid beroofd voelen.

Of registreer je om te kunnen reageren.