Home

Achtergrond

Glaskracht krijgt rapportcijfer 6,9 van leden

LTO Noord Glaskracht krijgt van de 1.300 leden gemiddeld een 6,9 als rapportcijfer.

Dat blijkt uit een enquète die Glaskracht woensdag op de ledenvergadering in Nootdorp presenteerde. Directeur Dick Hylkema stelde dat die waardering omhoog moet. Hij verwees daarbij naar de verrichtingen als het uitstel van het OV-exit tarief en de verpakkingsbelasting voor telers.

De 1.300 lidbedrijven is een lichte daling ten opzichte van vorig jaar, maar dat is natuurlijk verloop, stelt de organisatie. Het areaal van de leden stijgt licht naar 60 procent.

Leden blijven zich irriteren aan collegatuinders die geen lid zijn en toch van belangenbehartiging profiteren. Glaskracht onderzoekt mogelijkheden van voordelen van betalende leden, zoals korting op de algemene heffing van het Productschap Tuinbouw.

Of registreer je om te kunnen reageren.