Home

Achtergrond 1 reactie

Gelderland bezuinigt 60 miljoen

De provincie Gelderland gaat vanaf 2011 minimaal 60 miljoen euro per jaar bezuinigen.

De besparingen zijn nodig door teruglopende subsidies van de eveneens bezuinigende rijksoverheid. Dat meldde de provincie vandaag.

Het Gelderse college van Gedeputeerde Staten heeft de bezuinigingsplannen samengevat in een startnotitie. Daarin is sprake van snijden in het provinciale takenpakket, met mogelijk gevolgen voor het ambtelijk apparaat van de provincie. Ook gemeenten en instellingen die afhankelijk zijn van provinciale subsidies, gaan de bezuinigingen merken, waarschuwt het provinciebestuur.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Hierdense

    Ik heb een goed onderwerp om op te bezuinigen. Zet de onzalige plannen tot het bouwen van een ecoduct over de A28 en Sporrlijn A'foort Zwolle bij Hulshorst direct in de ijskast en doe die niet weer open. € 7.500.000,= en de gebruikelijke overschrijding van 20% maakt al een fors deel uit van het tekort..
    Waarom de herten naar het Randmeer tegen zulke extreme kosten? Aan de overkant in Flevoland ontwikkeld men vakantieflats, uitbreiding vliegveld Lelystad... De vliegroute komt tevens boven het te bouwen ecoduct te liggen... Kunnen de hertjes het vliegtuig nemen?
    Mensen, bezint eer ge begint! Grijp die kans om te besparen!

Of registreer je om te kunnen reageren.