Home

Achtergrond laatste update:26 dec 2012

Frits van Eerd

Voor rallycoureur en directeur Frits van Eerd van Jumbo Supermarkten was 2012 eens geen jaar in de hoogste versnelling, maar een jaar van bezinning en consolidatie. Alle publiciteit ten spijt lijkt de keten zonder overnames autonoom niet echt dichterbij Albert Heijn te komen.

Jumbo stuurde net als Albert Heijn een “kortingsbrief” aan leveranciers en wil het personeelsbestand terugdringen van 1300 naar 700 of 800 arbeidsplaatsen.
In 1996 zette Van Eerd in Noord-Brabant een supermarkt op met de idee dat een lage prijs best samen kan vallen met een hoog serviceniveau. Vijftien jaar later is Jumbo een keten met landelijke dekking en een marktaandeel van circa 10 procent.

Geboortejaar: 1967

Functies
• Directeur/eigenaar Jumbo Supermarkten

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.