Home

Achtergrond 1 reactie

Financieel directeur Unilever stapt op

De financieel directeur van was- en voedingsmiddelenconcern Unilever, James Lawrence, stapt aan het einde van dit jaar op.

De producent van consumentengoederen verwacht voor de jaarwisseling een opvolger bekend te kunnen maken, aldus een woordvoerder van Unilever vandaag.

De 57-jarige Lawrence trad in september 2007 in dienst bij Unilever. "Hij vindt dit een mooi moment voor een nieuwe stap in zijn carrière'', aldus de woordvoerder. Als CFO verkocht de Amerikaan enkele bekende merken van Unilever, waaronder Boursin, en kocht hij merken als Sanex, Zwitsal en Zendium.

Het aanstaande vertrek van Lawrence, op eigen verzoek, was deze zomer al bekend binnen de top van Unilever. "Toen is de zoektocht naar een opvolger al gestart'', aldus de woordvoerder van Unilever. Lawrence laat de aandelen Unilever die hij bezit in het bedrijf en ziet af van een vertrekpremie.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Student

    I don't know the salary of this man (obviously it is a lot...), but from only this message on agd.nl I would like to say that Mr. Lawrence earned my sympathy. Not claiming his shares in the company and the bonus for leaving; I like such people!

Of registreer je om te kunnen reageren.