Home

Achtergrond 1 reactie

Eerste vrieskou zorgt voor meer autopech

De eerste nacht met echte vrieskou bezorgt de wegenwacht van de ANWB veel werk.

Directeur Wegenwacht Rian Vreeburg liet maandag weten dat rond negen uur al elfhonderd mensen met pech waren geholpen. Het gaat volgens haar vooral om mensen die problemen hebben met het starten van hun auto.

De automobielclub was voorbereid op extra drukte. Op de Nederlandse wegen rijden maandag 250 wegenwachten rond. Dat zijn er veertig meer dan normaal. Ook aan de telefoon zijn tien extra mensen ingezet. "Het is lekker druk'', aldus Vreeburg. "Bij het begin van de vorst zijn het vaak de accu's die al slecht zijn die het als eerste begeven.''

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    I

    Ik werd vanmorgen wakker en het was -33 C en met de wind was het - 45 C. Das pas koud.

Of registreer je om te kunnen reageren.