Home

Achtergrond 1 reactie

Drenthe jaagt op elektrische motor op crossers

De provincie Drenthe gaat het toenemende illegale crossen in de natuur te lijf op een groene manier.

Drenthe heeft elektrische off-roadmotoren aangeschaft waarmee zonder veel geluid de achtervolging kan worden ingezet op herriemakers om ze te kunnen aanhouden, zo heeft de provincie donderdag laten weten.

De motoren zijn donderdag gepresenteerd in Nationaal Park Dwingelerveld. In de 'groene handhaving' werkt de provincie samen met onder andere diverse natuurorganisaties en de politie. Drenthe noemt het niet gepast als het groene toezicht gepaard gaat met herrie en uitlaatgassen.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    m bressers

    zijn er geen belangrijkere onderwerpen om ons belasting geld aan te spenderen ipv zelf ook lekker gaan te spelen in de bossen . de crossers waar niemand last van heeft behalve de wandelaars die zich toch al overal aan ergeren en denken dat heel nederland hun eigendom of achtertuin is .

Of registreer je om te kunnen reageren.