Home

Achtergrond

Dieven houden Kerstman niet tegen in Italië

De politie en een aardige winkelier hebben gisteren de kerst gered van een familie in het noorden van Italië.

Zij kwamen volgens Italiaanse media in actie nadat een moeder van twee peuters had ontdekt dat dieven alle kerstcadeaus hadden gestolen, die ze had verstopt in een kelder onder haar appartement.

De moeder ontdekte de diefstal op kerstavond, nadat ze haar kinderen in bed had gedaan. Ze raakte in paniek en begon aan een urenlange tocht langs tankstations, in de hoop daar vervangende cadeaus te kunnen vinden.

Surveillerende agenten raakten in gesprek met de vrouw, en besloten haar te gaan helpen. Ze vonden een eigenaar van een speelgoedwinkel in een dorp in de buurt van Turijn bereid om de vrouw rond vier uur 's nachts binnen te laten. Die kon daardoor alsnog haar slag slaan en haar kinderen na het opstaan verrassen met de kerstcadeaus.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.