Home

Achtergrond

Concept Kom in de kas sleets

Het concept van Kom in de Kas is aan wijziging toe. LTO noemt het concept sleets en wil nadenken over een nieuwe invulling.

Ook voorzitter Tjibbe Joustra van het Productschap Tuinbouw gebruikte deze woorden om het concept te beschrijven. Het jaarlijkse publieksevenement trekt 150 duizend bezoekers. De sectorcommissie groente en fruit van het PT trok dinsdag toch 273.000 euro uit voor de organisatie in 2010. Kom in de Kas werd dit jaar voor de 32e keer georganiseerd. Dit jaar was er voor het eerst samenwerking met een voedingsbedrijf, namelijk Honig.

Het bestuur van Kom in de Kas werkt aan een nieuw meerjarenplan dat mogelijk aansluit bij andere imago-activiteiten. Het thema volgend jaar is duurzaam, veilig en gezond.

Of registreer je om te kunnen reageren.