Home

Achtergrond

Burgerschapskalender perfect kerstcadeau

Pierre Heijnen van de PvdA in de Tweede Kamer vindt de Burgerschapskalender die Binnenlandse Zaken deze week heeft gepresenteerd, een perfect kerstcadeau.

Daarom zou de overheid de kalender voor 2010 tegen kostprijs op de markt moeten brengen of, als bepaalde regels dat verhinderen, een akkoord moeten sluiten met een commerciële partij, die de kalender verspreidt.

Gemeenten en bibliotheken delen de kalender gratis uit, maar Heijnen betwijfelt of er zo genoeg exemplaren onder de mensen kunnen komen. "Terwijl de kalender helemaal past bij de kerstgedachte. Hij sluit ook heel goed aan bij het dagelijks leven van de mensen. Ik vind hem meer dan geslaagd.'' Heijnen heeft inmiddels vragen gesteld aan minister Guusje ter Horst van Binnenlandse Zaken.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.