Home

Achtergrond

Bloemenkeuring tijdens Midwinterflora

Ter gelegenheid van de Midwinterflora organiseert CNB in samenwerking met de VKC en KAVB weer een keuring van snij- en bolbloemen.

De categorieën waarin gekeurd wordt zijn tulp, narcis, lelie, hyacint, zantedschia, bijzondere bolgewassen en Hippeastrum. Tijdens de Midwinterflora zal ook een noviteitenplein deel uitmaken van de show. Dit noviteitenplein zal in de showkas staan naar een ontwerp van Pieter Landman.

Het is de eerste keer dat de Midwinterflora dit te bieden heeft en als het aan de organisatoren ligt wordt dit plein het plein waar de bollenteelt aan de afzet kenbaar maakt wat voor moois er aan zit te komen. Kenmerken en voorwaarden voor deelname zijn dat de ingezonden producten uiterlijk in 2010 op de markt moeten komen en behoren tot de categorieën bolbloemen, vaste planten of bol op pot.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.