Home

Achtergrond

Berlusconi nog dag in ziekenhuis

De Italiaanse premier Silvio Berlusconi blijft nog zeker een dag in het ziekenhuis.

Dat blijkt uit het medisch bulletin van de behandelende artsen, dat de arts Alberto Zangrillo maandag voorlas. Weliswaar gaat het de premier beter dan zondag, maar de medici vinden het verstandig hem uit voorzorg nog een dag in het hospitaal in Milaan te houden en dinsdag zijn situatie opnieuw te bekijken.

Berlusconi werd zondag op het plein voor de dom van Milaan in zijn gezicht aangevallen met een scherp voorwerp, waarschijnlijk een replica van de dom met de vele torentjes. Hij liep een gebroken neustussenschot, twee gebroken tanden en een gescheurde lip op. De premier heeft zware hoofdpijn en kan nog moeilijk eten.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.