Home

Achtergrond 1 reactie

Belgische politie verklaart verkeerde dood

De Belgische politie heeft per ongeluk de verkeerde vrouw doodverklaard.

Een woordvoerder van het korps in Antwerpen had zondag gemeld dat het lijk was gevonden van een vermist 16-jarig meisje, drijvend in een dok. De ouders stortten in, toen ze in de krant lazen dat hun dochter dood was, maar kregen inmiddels te horen dat het een foutje was.

Het lijk bleek te zijn van een 47-jarige vrouw, die vermoedelijk zelfmoord had gepleegd. De politiewoordvoerder had de namen van twee vermiste vrouwen verwisseld.

De familie van het 16-jarig meisje is boos, maar dient geen klacht in. "Dat haalt toch niets uit'', zegt moeder Sandra Van Den Broeck dinsdag in krant Het Laatste Nieuws. Het meisje zit vermoedelijk bij een fout vriendje.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    gekke henkie

    foutje bedankt !!!!

Of registreer je om te kunnen reageren.