Home

Achtergrond 10 reacties

Bardot vraagt Verburg ruiming geiten te stoppen

Voormalig filmster Brigitte Bardot heeft als voorzitter van de Brigitte Bardot-stichting aan landbouwminister Verburg gevraagd de ruiming van geiten te staken.

Ze noemt de preventieve ruiming van geiten in een brief aan de minister schandalig en disproportioneel.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  bonne

  Vive La Bardot et vive La France.

 • no-profile-image

  Karin

  Ik hoop dat deze brief van Brigitte Bardot een hoop internationale aandacht heeft getrokken. Hoe meer publiciteit over de schandalige acties van de Staat der Nederlanden, des te meer kans dat deze misschien eens door de EU, de VN of een andere internationale organisatie op het matje wordt geroepen. Het gaat hier immers niet alleen om dierenrechten, maar ook om mensenrechten die keer op keer met voeten getreden worden!
  Dank u wel, mevrouw Bardot!

 • no-profile-image

  wipstaartje

  Het is inderdaad supergoed dat Brigitte Bardot zich tot Verburg heeft gericht. En het zou nog veel mooier worden als de wereldpers hieraan ruchtbaarheid zou geven. Want hoe meer mensen en naties er op de hoogte zijn van de ongeciviliseerde banaliteit van deze regering en van deze minister, des te beter het is.

 • no-profile-image

  wipstaartje

  (Gedachtenkronkel van Verburg) "Wat heeft zo'n oud Frans teringwijf die ook al de pelsdierhouderijen om zeep zou willen helpen voordat ik daar aan het ruimen kan gaan, nou met mijn totalitaire geitenslagerij te maken? Laat zij maar lekker Foie gras gaan eten. En erin stikken!" (Bron: ministerie van LNV).

 • no-profile-image

  wandelaar

  (Gedachte van Verburg tijdens de Ruimingmis) "Heer vergeef het hen, zij weten niet beter!" (Bron: Max Geheugentrainer).

 • no-profile-image

  jan

  Onbegonnen werk Brigitte, dat Zwammerdamse wijf kent helemaal geen Frans!

 • no-profile-image

  Mark

  Geweldig Bardot. Het besluit is zo bizar. Het CDA heeft bewezen dat ze niet kan regeren en heeft bewezen dat je met eurotekens in je hoofd ipv ogen niet in staat bent om besluiten af te wegen. Opstappen! Het CDA heeft Nederland in het buitenland vreselijk te kijk gezet. Voor de dieren blijft het natuurlijk het ergst. Vandaag boodschappen gedaan en kwam met bijna lege tassen terug. Ik kan niet meer eten sinds de gruwel van de massadoding. Ben ik de enige die mij diep schaamt om in Nederland te wonen? Het land zonder normen en waarden, zedenloos, schaamteloos en barbaars in haar regeringsbesluiten.

 • no-profile-image

  Henk

  Pas op voor die damen, ze kan nog niet hebben dat je een vlieg dood, ze kan nu direct naar Sweden zich gaan bemoeien met de jagers want die hebben 23 wolven dood geschoten.

  En voor Verburg landbouw minister die kan ook wat uittrekken dan wordt die ook wereld beroemdt, ze laat toch mieters veel boeren in de steek.

 • no-profile-image

  spotvogel

  La Bardot is dan wel niet meer de jongste, maar in vergelijking met Verburg blijft het voor mij toch BEAUTY AND THE BEAST!

 • no-profile-image

  herkauwer

  Bardot trok wat uit en werd daardoor wereldberoemd. Laat Verburg nou eens wereldberoemd worden omdat zij zich nergens iets van aantrekt!

Laad alle reacties (6)

Of registreer je om te kunnen reageren.