Home

Achtergrond 5 reacties

'Zuivelproject Van Bakel gericht op Indiase markt'

Het Indiaas zuivelproject waarin de Van Bakel Groep deelneemt moet voorzien in binnenlandse Indiase vraag.

Dat zegt Sethu Vaidyanathan van P and V Holdings, dat betrokken is bij de ontwikkeling van het project. Vaidyanathan ontkent dat de Indiase multinational Apeejay Group rechtstreeks betrokken is bij het project.

Volgens hem bestaat de inbreng van Van Bakel uit promotie, training en technologie. De Indiase zakenman zoekt aansluiting bij de agroparken waar Peter Smeets van Alterra (Wageningen UR) een rol in speelt.

De bedoeling is dat volgend jaar een begin wordt gemaakt met een eerste zuivelfabriek in het oosten van India. "Op termijn willen we mogelijk ook soortgelijke projecten opzetten in andere landen."

Lees ook: Wageningen UR: niet betrokken bij project Van Bakel

Laatste reacties

 • no-profile-image

  veeboerl

  Dacht het niet, want hoe kun je nu Verbakel naaien? Hij ontvangt alleen maar geld, dus lijkt mij onmogelijk.

 • no-profile-image

  Piet Slingerland.

  Meneer Ik, in India wonen niet zoveel idealistische dromers als in NL. van Bakel zal loon plus provisie c.q. winstdeling krijgen. De productiekosten zijn laag in India, dus snel aan de winst.

 • no-profile-image

  ondernemende veehouder

  inderdaad piet, bedankt voor de reactie, jij bent een van de weinigen die daadwerkelijk normale reacties plaatst die op kennis en waarheid gebaseerd zijn, en niet op haat, frustratie en modder gooien gebaseerd zijn.
  Natuurlijk doet van Bakel niet alles correct, maar zijn er mensen die wel alles perfect doen?? Ik denk dat er meer mensen of op z'n minst net zo veel (ook boeren) zijn die van bakel genaaid hebben dan mensen die van bakel genaaid heeft.

 • no-profile-image

  h.v.d.zandt@comveeweb.nl

  kan van Bakel daar de boel ook belazeren!

 • no-profile-image

  Keutelboer

  Het valt mij op dat er al twee partijen genoemd zijn , die nu beweren niet betrokken te zijn bij deze onderneming of samenwerking . Hopenlijk is dit niet een slechte basis om te starten met dit project . Als er nu al onwaarheden rond gaan , wat moet dan de toekomst brengen . En ik zeg niet dat dit aan van Bakel ligt . Kan ook goed aan de bericht gevers liggen . Maar van Bakel staat nu in de schijnwerpers .Dus hij kan hier weer op aangekeken worden . Ongeacht wat er in Amerika gebeurt is , moet men zijn ondernemers geest prijzen .En zoals ik elders al eerder aangaf . Wens ik hem veel succes toe als zijn bedoelingen goed en eerlijk zijn .Maar zou blijken dat hij in Amerika strafbaar bezig is geweest , mag hij die straf niet ontlopen ongeacht wat hij in India presteert .

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.