Home

Achtergrond 1 reactie

Tok tok, hier is de kip

Kippen zijn een van de lievelingsdieren van boerenkind Mathijs. Hier lees je meer over deze eierleggende fladderaars. Hoe kuikens in het ei komen, lees je hier. En hoe ze weer uit het ei gaan, zie je hier. Meer over eieren om te eten vind je hier. Wil je eens met eieren gooien? Doe dan dit spel.

Word jij Boerenkind in 2010?
Ook volgend jaar vind je in Kinderboerderij iedere maand een Boerenkind. Lijkt het jou leuk om op deze pagina te staan en kun je enthousiast over jezelf en de boerderij bij jullie thuis vertellen? Geef je dan snel op. Stuur een mail naar boerderij@reedbusiness.nl. Doe er ook een foto bij.

Foto

Eén reactie

  • no-profile-image

    Tessa, Wessel en Thijmen van Rossum

    Hoi Mathijs,
    Wat superleuk dat je het boerenkind van de maand bent. En wat hebben ze je leuk getekend zo op de fiets met de kippen. Zelf Hanna de geit hebben ze getekend. Precies zoals jij bent en hoe het bij jullie is in de Beemster. Je kan er trots op zijn.
    Groeten, Tessa, Wessel en Thijmen van Rossum, lexmond

Of registreer je om te kunnen reageren.