Home

Achtergrond 1 reactie

Tarieven vrachtvervoer mogen niet omhoog

Als de Tweede Kamer besluit de tarieven voor het vrachtverkeer te verhogen, zijn protestacties van vrachtvervoerders niet uit te sluiten.

Voorzitter Alexander Sakkers van Transport en Logistiek Nederland (TLN) heeft dat zaterdag gezegd op het jaarcongres van zijn organisatie in Utrecht.

TLN kan volgens hem best leven met de voorstellen rond de invoering van de kilometerheffing die nu ter tafel liggen. Politieke partijen als D66 en GroenLinks hebben, aldus Sakkers, echter al geopperd de transportsector extra te willen belasten. De voorzitter waarschuwt andere fracties in de Tweede Kamer niet hun kant op te schuiven. ,,Wij kunnen dan niet instaan voor de gevolgen'', zei hij zaterdagavond na afloop van het congres.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Leen

    Ze hebben geld nodig. Deze manier is de gemakkelijkste, als ze personenauto's zwaarder belasten worden de ambtenaartjes in hun schamele besteedbaar inkomen aangetast, endamoenie. Straks nog belasting op den traktor, fiets en skoeter. De crisis komt nog!

Of registreer je om te kunnen reageren.