Home

Achtergrond 1 reactie

Staatsloterij verkoopt 10,2 miljoen loten

De Staatsloterij heeft voor de trekking van dinsdagavond 10,2 miljoen lotnummers verkocht.

Dat is bijna een miljoen minder dan vorige maand; toen verkocht de loterij een recordaantal van bijna 11,1 miljoen lotnummers. Van de nu verkochte loten is 73 procent een eenvijfdelot. Dat heeft een woordvoerder van de loterij vandaag gezegd.

Dinsdagavond staat de jackpot voor de vierde achtereenvolgende maand op 27,5 miljoen euro. De gelukkige winnaar is dinsdagavond dus dat bedrag of een vijfde deel daarvan rijker.

De jackpot of een gedeelte daarvan valt gegarandeerd omdat hij de maximale hoogte heeft bereikt. Waardoor er deze maand minder loten zijn verkocht, is niet duidelijk. Volgens de zegsman kan het te maken hebben met het feit dat de feestmaand december eraan komt en dat mensen denken 'maar even een maandje geen lot'.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    mitie

    staats loterij ;prijzen kan vallen op niet verkochte loten en uitslag word computer gestuurd;lvalt natuurlijk opeen;vijfde;lot volgende maand weer een lekker makertje;zo word je belazerd met die trekkingen

Of registreer je om te kunnen reageren.