Home

Achtergrond

Smaak van Echt wint Gouden Pint

De Smaak van Echt, een kartonnen cadeaukratje met daarin vier regionale bieren, is gisteren bekroond met de Gouden Pint, de hoogste onderscheiding voor activiteiten die de Nederlandse biercultuur versterken.

Dat meldt de vereniging Promotie Informatie Traditioneel Bier (Pint). De Smaak van Echt is een samenwerkingsproject tussen de kleine Brabantse en Limburgse bierbrouwerijen Alfa, Budels, Gulpener en Lindeboom. Het project dient om de gezamenlijke positie van de authentieke familiebrouwerijen te versterken. Iedere brouwerij was verantwoordelijk voor een eigen bier voor in de cadeauverpakking.

Juryvoorzitter Jeroen Carol-Visser van Pint bestempelde De Smaak van Echt als 'een mijlpaal' en 'een uniek initiatief.' Eerder al won De Smaak van Echt een bronzen Pentaward, een internationale onderscheiding voor vernieuwend verpakkingsdesign.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.