Home

Achtergrond 1 reactie

Ruud van Heugten beoogd Brabants gedeputeerde

De CDA Statenfractie van Noord-Brabant heeft Ruud van Heugten gekozen als beoogd opvolger voor Paul Rüpp.

De Helmonder is voorgesteld als kandidaat-gedeputeerde voor Ruimtelijke Ordening, Landbouw en Volkshuisvesting in de provincie Noord-Brabant. Van Heugten is op het moment namens het CDA lid van de Tweede Kamer, onder andere als woordvoerder voor de portefeuille ruimtelijke ordening en de vaste kamercommissies van VROM en LNV.

Paul Rüpp wordt met ingang van 1 december voorzitter van de raad van bestuur van Avans Hogeschool.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Papa

    O nee toch. Helemaal afgeserveerd in Den Haag. Niets gepresteerd aldaar. En nu weer deze regenten functie. Het CDA is toch ook helemaal niks. Weer zo'n frotter op de verkeerde plaats. Ruud: "Je had al jaren koster moeten zijn in de Hei".

Of registreer je om te kunnen reageren.