Home

Achtergrond 1 reactie

Rusland wijst nieuw EU-voorstel af

Rusland heeft opnieuw een EU-voorstel voor procedures over controle op residuen in EU-product voor Rusland afgewezen.

Het voorstel volgt in een reeks waarover Rusland en de EU nu al geruime tijd onderhandelen. Volgens koepel voor handelspartijen FrugiVenta heeft de EU verder in een brief vragen gesteld over de inspecties van Rusland. De EU wil weten hoe Rusland de tests uitvoert, omdat er mogelijk verschillen zijn met de methode in de EU.

Rusland en de EU praten over een systeem dat bedrijven kan uitsluiten van export naar Rusland bij herhaaldelijke overtredingen met resten van bestrijdingsmiddelen. Daarvoor moet eerst een eenduidige controlemethode bestaan.

Eén reactie

  • no-profile-image

    piet

    dit is een goeie zet van poetin

Of registreer je om te kunnen reageren.