Home

Achtergrond

Royal Barenbrug Group

Het wereldwijd opererende zaaizaadbedrijf Royal Barenbrug richt zich op plantenveredeling, graszaadproductie, verkoop en marketing van grassen en voedergewassen. Het familiebedrijf – bestuursvoorzitter Bastiaan Barenbrug is de vierde generatie aan de leiding - heeft 20 vestigingen in 13 landen.

Het zwaartepunt van de afzet en ook ontwikkelingsactiviteiten van het bedrijf verschuift steeds meer naar het zuidelijk halfrond. Daar zijn voor het bedrijf de grootste groeimarkt en de meest interessante ontwikkelingskansen.

Financieel

De omzet van de Barenbrug Group bedraagt 150 miljoen euro.

Adres

Royal Barenbrug Group
Stationsstraat 40
6679 AD Oosterhout

Website

Barenbrug

Aanvullende informatie, fouten ontdekt of andere op- en aanmerkingen? Mail de redactie!

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.