Home

Achtergrond 10 reacties

PvdD Groningen woedend

De Partij voor de Dieren (PvdD) in Groningen is zwaar teleurgesteld dat de proef om muskusratten niet langer te bestrijden is afgeblazen.

Fractievoorzitter Anja Hazekamp van de PvdD is woedend. Zij vindt de bestrijding van muskusratten te vergelijken met doodknuppelen van zeehondjes. De Provinciale Staten hebben gisteren een streep gezet door het plan om de natuur haar gang te laten gaan wat betreft de muskusrat, meldt de site van RTV Noord.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  ongevoelig en gek

  Niet alleen de PVDD hoort zich hier druk om te maken, maar al die zich beschaafd noemende groeperingen en partijen. Ze weten vaak niet eens wat er speelt in de vleessector, en ik heb het idee dat de boeren het soms ook niet weten.

 • no-profile-image

  .

  Verdacht rustig hier. Zijn onze geliefde onderzoekers uit het ganzen- en hazenforum aan het broeien op een boekwerk dat het gelijk van Pvdd moet aantonen?

 • no-profile-image

  r.v.

  zo blijkt maar weer. de lui van pvdd zijn totaal geschift. blijkbaar willen ze liever dat er dijken doorbreken en miljoenenschade ontstaat als dat er wat van die k*t ratten worden gevangen.....

 • no-profile-image

  tammo

  Gisteravond bij de oefening van voetbalrellen in Euroborg werden door de politie paarden ingezet ,deze paarden werden bekogeld met stenen en modder door hooligans. Hier hoor je ze niet over

 • no-profile-image

  mooi

  Hé, waar zijn onze herkauwende spotvogeldieren nou? Wat we nu lezen is wel een ultiem staaltje Pvdd.

 • no-profile-image

  Dutch Guy

  Inderdaad, de PvdD heeft ook geen idee wat voor schade de muskusratten aanrichten!
  Zoals dat de paarden worden bekogeld met stenen hoor je ze ook niet over, nog min over het feit dat een kat(poes) een jagers soort is, zo'n poes hoort niet net zoals een hond dag en nacht in huis te zitten wachtend totdat het baasje ze uitlaat! Wanneer komt daar iets over????

 • no-profile-image

  Een dierenliefhebber

  De meeste muskusratten zijn meteen dood als ze in een klem komen.
  Laat de PvdD zich maar druk maken om het onverdoofd doorsnijden van strotten van schapen en runderen door religieuze fanatici!

 • no-profile-image

  Een dierenliefhebber

  <> Hahahahaha!

 • no-profile-image

  Leen

  Ze zijn woedend! Ja, in een huis vol kakkerlakken, spinnen en vlooien ga je niet helderder denken.

 • no-profile-image

  kani Baal

  Laat die grueningse tak van Thieme maar lekker raaskallen in het gruenings. Versta er toch geen uelebal van.

Laad alle reacties (6)

Of registreer je om te kunnen reageren.