Home

Achtergrond

Pali Group

De Pali Group komt voort uit de veehandel Paridaans & Liebregts. De groep biedt onderdak aan een veehandelsbedrijf en een kalver- en geitenvleesbedrijf. Als kalfsvleesintegratie is dochterbedrijf Vitelco straks de derde speler in Nederland, na Van Drie en Denkavit.

Het familiebedrijf kent een sterk geïntegreerde structuur. Dat gaat op voor zowel de kalver- als geitentak. Onder Pali vallen onder meer Arts, Hero, JSR en Vitelco. Vitelco onderscheidt zich de laatste jaren vooral met jong rosé kalfsvlees.

Financieel

De Pali Group realiseerde in 2009 een omzet van 286 miljoen euro, iets meer dan in 2008. De omzet van de handelsactiviteiten nam licht af, die van de slachterij-activiteiten nam toe. Het verlies van 1,8 miljoen in 2008 werd weggewerkt en sloeg om in een winst na belasting van 2,5 miljoen euro. In de eerste helft van 2010 had het bedrijf te maken met een moeilijke kalvermarkt.

Adres

Pali Group
Veemarktkade 19
5222 AG Den Bosch

Website

Pali Group

Aanvullende informatie, fouten ontdekt of andere op- en aanmerkingen? Mail de redactie!

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.