Home

Achtergrond

Ongevallen vrachtwagens nekken ochtendspits

Drie afzonderlijke ongevallen met vrachtwagens spelen het verkeer in de ochtendspits vandaag parten.

Dat meldde de ANWB. Door een gekantelde vrachtwagen is de A4 van Den Haag naar Amsterdam tussen Leidschendam en Zoeterwoude helemaal afgesloten. De weg kan vermoedelijk pas rond 11.00 uur worden vrijgegeven, aldus de ANWB. Omdat het op de A44 eveneens een chaos is, wordt automobilisten geadviseerd om te rijden via Utrecht.

Op de A2 staat door een ongeval met een vrachtwagen 16 kilometer file tussen Den Bosch en Utrecht. Het voertuig schoot ter hoogte van de Waalbrug bij Zaltbommel door de middenberm heen. Twee rijstroken zijn afgesloten.

Op de A15 bij Hoogvliet kwam gisteravond een dieplader met betonvergruizer vast te zitten onder een viaduct. De politie had bijna de hele nacht nodig om het voertuig los te krijgen. Drie rijstroken waren afgesloten, maar de weg kon vanochtend tegen zeven uur weer worden vrijgegeven.

Ook op de A12 tussen Arnhem en Utrecht leidt een ongeval tot flinke verkeersdrukte. Tussen Maarsbergen en Driebergen is de linkerrijstrook afgesloten. Er staat 14 kilometer file.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.