Home

Achtergrond

Ondernemers en politici willen crisis stoppen

Ondernemers en politici gaan woensdag in de Grote Kerk in Den Haag op zoek naar een manier om de economische crisis op te lossen.

Tijdens de Nationale Stop de Crisis-dag vertellen onder meer minister Maria van der Hoeven en staatssecretaris Frank Heemskerk (beide van Economische Zaken) hoe zij vinden dat de recessie bestreden moet worden.

Naast beide bewindspersonen komen ook veel ondernemers aan het woord. Volgens minister Van der Hoeven is dat een goede zaak. ”Het is goed dat ondernemers gezamenlijk bekijken hoe zij vinden dat de crisis bestreden moet worden. Het midden- en kleinbedrijf is de banenmotor van Nederland.”

De dag is georganiseerd door ondernemer Henk Keilman, die eerder dit jaar samen met de Telegraaf de website stopdecrisis.nl lanceerde.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.