Home

Achtergrond

Obama houdt forum over banencrisis

De Amerikaanse president Barack Obama wil in december in het Witte Huis een forum houden over de banencrisis en het economisch herstel, nu de werkloosheid in de Verenigde Staten is opgelopen tot 10,2 procent.

Obama kondigde dat donderdag aan. Aan de bijeenkomst zullen topmensen uit het bedrijfsleven, het midden- en kleinbedrijf, economen, financiële experts en vakbondsmensen deelnemen. "Zij gaan met elkaar praten over hoe we kunnen samenwerken om nieuwe banen te scheppen en de economie weer aan te jagen", zei Obama.

Volgens Obama is het belangrijk om open te staan voor goede ideeën die iets toevoegen aan de stappen die al zijn gezet om Amerika weer aan het werk te krijgen. "Dat is waar het forum over gaat.''

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.