Home

Achtergrond 2 reacties

Nieuwe diepstrooiselmix van Power-Cal

Power-Cal Diepstrooiselmix is nieuw voor diepstrooiselboxen.

Het bestaat uit Power-Cal gemengd met een kalkkorreltje. Dit zorgt voor optimaal ligcomfort en goede grip. Het absorbeert zeer snel het vocht. De verhoogde pH zorgt dat bacteriegroei sterk geremd wordt.

Stand 152

Agrarisch Dagblad

Laatste reacties

  • no-profile-image

    joris

    Dit is een goede innovatie. Zaagsel gaat veel te snel te boxen uit, en koeien graven snel naar het beton bij zaagsel. Ik denk dat met deze mix, het "bed" beter gespreid blijft in de diepstrooisel-box, en dat de koeien minder snel op het beton liggen.

  • no-profile-image

    gert

    Pas op met diepstrooiselboxen met zaagsel voor de Klebsiella _bacterie,vooral als ze vochtig zijn geworden

Of registreer je om te kunnen reageren.