Home

Achtergrond

Nieuw boek over vitamines en mineralen

Na ruim tien jaar komt het Voedingscentrum met een nieuw en geactualiseerd boek over vitamines, mineralen en supplementen.

Eerder dit jaar waarschuwde het Voedingscentrum al tegen de misleiding van allerlei reclames over de werking van vitamines en voedingssupplementen.
Leiden extra vitamines tot een betere weerstand? Word je socialer of slimmer van bepaalde vitamines? Dergelijke vragen worden beantwoord in het nieuwe vitamineboek van het Voedingscentrum. ”Vitamines en mineralen zijn belangrijk voor de gezondheid, zoals voor het in stand houden van een goede weerstand. Maar door extra vitamines te slikken word je niet minder vatbaar voor verkoudheid. Er wordt veel beweerd over de werking van vitamines, maar niet alles is waar”, aldus het Voedingscentrum.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.