Home

Achtergrond

Nederlander aan de top bij Britse Marks and Spencer

Het Britse warenhuis Marks and Spencer heeft de Nederlander Marc Bolland (50) benoemd tot nieuwe algemeen directeur.

Bolland is momenteel topman bij supermarkt Morrisons en werkte daarvoor vele jaren bij Heineken, ’t laatst als chief operating officer.

In Engeland wordt Bolland, die geboren is in Apeldoorn, alom geprezen voor zijn rol bij het weer op de been helpen van Morrisons, het vierde supermarktbedrijf van het land. Die ervaring kan hem te pas komen bij Marks and Spencer dat behalve kleding ook veel levensmiddelen verkoopt, maar daarmee de laatste jaren tegenvallende resultaten boekt. Wanneer Bolland zijn nieuwe positie inneemt, moet nog in onderling overleg worden vastgesteld.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.