Home

Achtergrond

Melk vangen bij de disco

Goed kijken wanneer de melk omlaag wordt gekieperd en dan de emmer precies onder de straal houden.

Daar ging het om bij het Nederlands kampioenschap melkvangen, zondag in disco De Radstake. Er waren kampioenschappen voor mannen en vrouwen. Winnaar bij de mannen was Patrick Wolfsbeek uit Beek (derde van links). Doel van de actie was het imago van melk weer op te krikken. De opbrengst van de benefietbijeenkomst gaat naar de actie Serious Request van radiostation 3FM. Foto William Hoogteyling

Tv-kok Rudolph van Veen bereidt een champignongerecht in aanloop naar de uitreiking van de Zilveren Champignon 2009. Dit jaar organiseert Groentenfruit Bureau de 25e editie van het evenement. "Acht koks maken een voor- en hoofdgerecht met champignons en oesterzwammen. De jury oordeelt wie er wint", vertelt Ad Berends van Groentenfruit Bureau. "Van Veen maakt zelfs een nagerecht van champignons met chocolade." Foto Marcel Bekken

New Holland laat de uitverkiezing tot trekker van het jaar niet ongemerkt aan zich voorbij gaan. En ook de bezoekers van de Duitse toonaangevende mechanisatiebeurs Agritechnica zullen het weten: de New Holland T7070 is door een internationale jury van vakbladredacteuren gekozen als trekker van het jaar 2010. Daarnaast kreeg de trekker ook de hoogste waardering voor het design. Daarmee scoort de trekkerfabrikant in de ogen van de vakjury voor het derde achtereenvolgende jaar het hoogst wat design betreft. Foto Agritechnica

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.